Videoclip laten maken

Wilt u een videoclip laten maken? Film Zuid creëert hoogwaardige video content dat een hart heeft en de boodschap raakt.

Videoclip laten maken

Videoclip laten maken en meer van onze producten:

Film Zuid is een one-stop-shop voor marketingvideo’s van 1 tot 10 minuten. We verzorgen zowel het concept als de vertaling naar film.

We maken films voor externe marketing- en communicatiedoeleinden, zoals bedrijfsfilms, promo’s, testimonials, mini movies, virals en commercials.

Daarnaast maken we ook films specifiek bedoeld voor bevordering van de interne communicatie. Zoals HR video’s, video’s tijdens een reorganisatie, of een vertaling van gedragsregels naar een filmserie van korte dilemma’s.

Vrijblijvende offerte Stel uw vraag

Video laten maken

Waarom videoclip laten maken bij Film Zuid?

Film Zuid bestaat uit Koen Zoontjens, creatief en filmmaker, en een select freelance netwerk van hoog opgeleide audiovisuele specialisten uit de TV- en filmindustrie. We vertalen uw marketingplan naar een sterk concept die uw doelgroep aanspreekt, en maken met een team op maat de daaruit voorkomende video’s.

Het grote voordeel is dat u als klant direct aan tafel zit met de creatief en filmmaker zelf, die uw bedrijf leert kennen en meteen kan meedenken. Daardoor zijn de kosten relatief laag, de lijnen kort en heeft u bij elke opdracht altijd de juiste specialisten.

Film Zuid heeft diverse high-end producties gemaakt voor toonaangevende (inter-) nationale opdrachtgevers. Deze kwaliteitsstandaard nemen we mee in onze kleinere producties. We zijn niet voor niets trots op ons portfolio.

Kort op een rij waarin Film Zuid het verschil kan maken:

  • Lage kosten door een klein en efficiënt team zonder overhead
  • Eén contactpersoon: De creatief en maker
  • Academisch geschoolde freelancers met minimaal 10 jaar ervaring
  • Prikkelende concepten, die uw boodschap vertalen naar emotie en beeld
  • Een sterke cinematografische filmstijl
  • Ontzorging door een persoon die uw bedrijf goed aanvoelt
  • Snel schakelen en flexibele inzetbaarheid

Videoclip

Videoclip laten maken door Film Zuid? We helpen je graag!

Film Zuid helpt u graag om het juiste verhaal te maken voor uw doelgroep. Als u een video wilt laten maken moet het resultaat immers onderscheidend zijn met de grootst mogelijke impact.

Bent u nieuwsgierig hoe we u kunnen helpen? Bel even. Tel: +31(0)6 474 300 72.

Vrijblijvende offerteStel uw vraag

Film Zuid staat ook voor u klaar bij het maken van een bedrijfsvideo, instructiefilm, promotievideo of commerciële reclame.

Koen is een zeer getalenteerde filmmaker. We zochten een creative storyteller, gespecialiseerd in korte films met een high-end look & feel. Koen bleek een sterke scriptschrijver en regisseur met een duidelijke visie en bijzonder oog voor detail.

Alain Dufornee, Marketing Specialist Mediaresponse

Een greep uit ons werk