Reclame maken voor je bedrijf

Wilt u reclame laten maken voor je bedrijf? Film Zuid creëert hoogwaardige video content dat een hart heeft en de boodschap raakt.

Reclame maken voor je bedrijf

Reclame laten maken voor je bedrijf: Wat zijn onze producten?

Film Zuid is een one-stop-shop voor marketingvideo’s van 1 tot 10 minuten. We verzorgen zowel het concept als de vertaling naar film.

We maken films voor externe marketing- en communicatiedoeleinden, zoals promo’s, bedrijfsfilms, testimonials, virals, mini movies en commercials.

Daarnaast maken we ook films specifiek bedoeld voor bevordering van de interne communicatie. Zoals HR video’s, video’s tijdens een reorganisatie, of een vertaling van gedragsregels naar een filmserie van korte dilemma’s. Voor het laten maken van reclame voor je bedrijf bent u bij Film Zuid daarom ook aan het juiste adres.

Vrijblijvende offerte Stel uw vraag

Reclame maken

Reclame maken voor je bedrijf: Waarom bij Film Zuid?

Film Zuid bestaat uit Koen Zoontjens, creatief en filmmaker, en een select freelance netwerk van hoog opgeleide audiovisuele specialisten uit de TV- en filmindustrie. We vertalen uw marketingplan naar een sterk concept die uw doelgroep aanspreekt, en maken met een team op maat de daaruit voorkomende video’s.

Het grote voordeel is dat u als klant direct aan tafel zit met de creatief en filmmaker zelf, die uw bedrijf leert kennen en meteen kan meedenken. Daardoor zijn de kosten relatief laag, de lijnen kort en heeft u bij elke opdracht altijd de juiste specialisten. Wij zijn dus een professionele partner om reclame te maken voor je bedrijf.

Film Zuid heeft diverse high-end producties gemaakt voor toonaangevende (inter-) nationale opdrachtgevers. Deze kwaliteitsstandaard nemen we mee in onze kleinere producties. We zijn niet voor niets trots op ons portfolio.

Kort op een rij waarin Film Zuid het verschil kan maken:

  • Lage kosten door een klein en efficiënt team zonder overhead
  • Ontzorging door een persoon die uw bedrijf goed aanvoelt
  • Eén contactpersoon: De creatief en maker
  • Een sterke cinematografische filmstijl
  • Academisch geschoolde freelancers met minimaal 10 jaar ervaring
  • Prikkelende concepten, die uw boodschap vertalen naar emotie en beeld
  • Snel schakelen en flexibele inzetbaarheid

Reclame maken bedrijf

Reclame maken voor je bedrijf: We helpen graag!

Film Zuid helpt u graag om het juiste verhaal te maken voor uw doelgroep. Als u reclame wilt laten maken voor je bedrijf moet het resultaat immers onderscheidend zijn met de grootst mogelijke impact.

Bent u nieuwsgierig hoe we u kunnen helpen? Bel even. Tel: +31(0)6 474 300 72.

Vrijblijvende offerteStel uw vraag

Koen is een zeer getalenteerde filmmaker. We zochten een creative storyteller, gespecialiseerd in korte films met een high-end look & feel. Koen bleek een sterke scriptschrijver en regisseur met een duidelijke visie en bijzonder oog voor detail.

Alain Dufornee, Marketing Specialist Mediaresponse

Een greep uit ons werk