Bedrijfsvideo laten maken

Wilt u een bedrijfsvideo laten maken? Film Zuid creëert hoogwaardige video content dat een hart heeft en de boodschap raakt.

Bedrijfsvideo laten maken

Een bedrijfsvideo laten maken? Onze producten:

Film Zuid is een one-stop-shop voor marketingvideo’s van 1 tot 10 minuten. We verzorgen zowel het concept als de vertaling naar film.

We maken films voor externe marketing- en communicatiedoeleinden, zoals promo’s, bedrijfsfilms, testimonials, mini movies, commercials en virals. Voor het laten maken van uw bedrijfsvideo zijn we dan ook een professionele partner.

Daarnaast maken we ook films specifiek bedoeld voor bevordering van de interne communicatie. Zoals HR video’s, video’s tijdens een reorganisatie, of een vertaling van gedragsregels naar een filmserie van korte dilemma’s.

Vrijblijvende offerteStel uw vraag

Bedrijfsvideo

Waarom een bedrijfsvideo laten maken bij Film Zuid?

Film Zuid bestaat uit Koen Zoontjens, creatief en filmmaker, en een select netwerk freelancers van hoog opgeleide audiovisuele specialisten uit de TV- en filmindustrie. We vertalen uw marketingplan voor een bedrijfsvideo laten maken naar een sterk concept die uw doelgroep aanspreekt en maken met een team op maat de daaruit voorkomende video’s.

Het grote voordeel is dat u als klant direct aan tafel zit met de creatief en filmmaker zelf, die uw bedrijf leert kennen en meteen kan meedenken. Daardoor zijn de kosten relatief laag, de lijnen kort en heeft u bij elke opdracht altijd de juiste specialisten.

Film Zuid heeft diverse high-end producties gemaakt voor toonaangevende (inter-) nationale opdrachtgevers. Deze kwaliteitsstandaard nemen we mee in onze kleinere producties. En mede daarom zijn wij trots op ons portfolio.

Kort op een rij waarin Film Zuid het verschil kan maken:

  • Eén contactpersoon: De creatief en maker
  • Lage kosten door een klein en efficiënt team zonder overhead
  • Academisch geschoolde freelancers met minimaal 10 jaar ervaring
  • Snel schakelen en flexibele inzetbaarheid
  • Prikkelende concepten, die uw boodschap vertalen naar emotie en beeld
  • Een sterke cinematografische filmstijl
  • Ontzorging door een persoon die uw bedrijf goed aanvoelt

Bedrijfsfilm

Wil je een bedrijfsvideo laten maken? We helpen graag!

Film Zuid helpt u graag om het juiste verhaal te maken voor uw doelgroep. Als u een bedrijfsvideo wilt laten maken moet het resultaat immers onderscheidend zijn met de grootst mogelijke impact.

Bent u nieuwsgierig hoe we u kunnen helpen? Bel even. Tel: +31(0)6 474 300 72.

Vrijblijvende offerteStel uw vraag

Film Zuid staat ook voor u klaar bij het maken van een videoclip, instructiefilm, promotievideo of commerciële reclame.

Koen is een zeer getalenteerde filmmaker. We zochten een creative storyteller, gespecialiseerd in korte films met een high-end look & feel. Koen bleek een sterke scriptschrijver en regisseur met een duidelijke visie en bijzonder oog voor detail.

Alain Dufornee, Marketing Specialist Mediaresponse

Een greep uit ons werk